Predstava: Anđelka u “Šta me snađe” / 21.11./ Opatija

Predstava: Anđelka u “Šta me snađe” / 21.11./ Opatija

Predstava: Anđelka u “Šta me snađe” / 21.11./ Opatija

Predstava: Anđelka u “Šta me snađe” / 21.11./ Opatija

Predstava: Anđelka u “Šta me snađe” / 21.11./ Opatija

Konačno je i publika u Opatiji dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”. U srijedu, 21. studenog u Gervaisu s početkom u 20 sati, Anđelka Prpić će se prvi put pokloniti opatijskoj publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad osvojila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere (najpoznatija po ulozi u seriji “ANDRIJA I ANĐELKA”) sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke. “Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu”, istaknula je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveyja Weinsteina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Cijena ulaznice (parter): 90,00 kuna
Cijena uaznice (balkon): 70,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

copyright © 2019 DEPROMO EVENT
hosting & design: Orbis