Đuro & prijatelji u Ljubljani

Đuro & prijatelji u Ljubljani

Đuro & prijatelji u Ljubljani

Đuro & prijatelji u Ljubljani u Cankarjevom domu, 16.11. u 20 sati.

Branko Đurić – Đuro nesumnjivo je najveća zvijezda u regiji,  Đurologiju je vidjelo više od dvije stotine i pedeset tisuća gledatelja, ovaj put predstavlja svoje kolege, društvo koje će zabaviti i predstaviti se slovenskoj publici.

LUKA BULIĆ – hrvatski komičar, poznat po svojim nevjerojatno točnim imitacijama regionalnih zvijezda, publika uvijek uživa do suza u njegovom nastupu.

ADMIR BALTIĆ – Prema Đuri, jedan od najtalentiranijih stalnih komičara u Sloveniji. Njegovi preci dolaze iz Bosne, djetinjstvo je proveo u Fužinama, neiscrpan je izvor komičnog pogleda na život.

TANJA & RIBIČI – Tanja se vraća na glazbenu scenu nakon mnogo godina. U Cankarjevom domu premijerno će sa svojim novim bendom RIBIČI, koji čine vrhunski jazz glazbenici iz  Slovenije i Hrvatske izvesti isječke iz svoje nove monokomedije Tako ti je mala moja.

GORAN KARAN je jedan od nagrađivanijih pop pjevača i pjevača-skladatelja u regiji. Poznat je po svojim brojnim hitovima, ulogama u glazbi i njegovoj humanitarnim aktivnostima. Ima zavidan međunarodni uspjeh i osvojio je brojne nagrade na domaćim i stranim festivalima. Putovao je diljem svijeta, od Australije, Novog Zelanda, Kanade, Tahitija i Bahama do Portugala, Latvije, Švicarske, Njemačke i Turske.

Ulaznice

 

copyright © 2019 DEPROMO EVENT
hosting & design: Orbis