Predstava: „Ništa ljubav samo sex“/ 11.2./ Split

Predstava: „Ništa ljubav samo sex“/ 11.2./ Split

Predstava: „Ništa ljubav samo sex“/ 11.2./ Split

Nova hit komedija jednih od najpoznatijih glumica u regiji I redatelja Rena Bitorajca - „Ništa ljubav samo sex“, bit će izvedena 11. veljače u dvorani Lora u Splitu, s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Četiri glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.
Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?
Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici dvorane Lora u Splitu.
Igraju: Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić.

 

Ulaznice u prodaji preko sustava
Eventim: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/predstava-nista-ljubav-samo-sex-split-dvorana-lora-dom-hv-513446/event.html?ct=Split
Croatia Tickets: https://www.croatia-tickets.com/en/event/dokumentarna-komedija-nista-ljubav-samo-sex-11-02-20-sati-split

copyright © 2019 DEPROMO EVENT
hosting & design: Orbis