Predstava „Idemo Uživo“ / 15.2./ Pula

Predstava „Idemo Uživo“ / 15.2./ Pula

Predstava „Idemo Uživo“ / 15.2./ Pula

Nova HIT predstava jednih od najpoznatijih glumaca u regiji Rena Bitorajca i Igora Mešina- „Idemo Uživo“, bit će izvedena 15. veljače u INK Pula, s početkom u 20 sat. Predstava koja je oduševila publiku širom Hrvatske i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala. Ulaznice možete kupiti na blagajni INK Pula.

Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač? Kako je bilo biti voditelj nekada? Koja publika nema sreće? Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada? Zašto ne u SAD? Kakvi su nam susjedi? Kako upisati Akademiju i zašto? Kako se kradu sekunde na televiziji? Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama? Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru za..banciju? Treba li slušati redatelja? Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje? Dođite, vidite i osjetite.

copyright © 2019 DEPROMO EVENT
hosting & design: Orbis