Solistički koncert-Božo Vrećo, Pula

Solistički koncert-Božo Vrećo, Pula

Solistički koncert-Božo Vrećo, Pula

Fenomenalni Božo Vrećo nastupiti će 13. srpnja u Puli na Tvrđavi Kastel.

Fantastični Božo Vrećo dolazi u Pulu.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.

Muško-ženska dualnost  Bože Vreće iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, njegovu a capella interpretaciju sevdalinki čine istinski emotivnim doživljajem.  Vrećo je do sada je objavio četiri studijska albuma, a posljednji pod nazivom “Pandora”. U ljetnim mjesecima 2018. izaći će i njegov peti album, „Božo Vrećo- live in Paris“ – radi se o snimci live koncerta  iz čuvenog pariškog Théâtre Le Palace.

Božo Vrećo živi i stvara u Sarajevu, a zanimljivo je istaknuti da je po struci magistar arheologije. U nekoliko je navrata  javno  izjavio da je njegova najveća iskopina upravo bila sevdah, ali „onaj koji se pritajeno brusio i stvarao u njemu, sve dok nije ugledao svjetlost dana i zasjao punim sjajem“.

Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

Božo Vrećo pjeva na koncertu koji će se održati na tvrđavi Kaštel u Puli, 13. srpnja s početkom u 21.sat. Uz njega su i vrsni glazbenici: Đelo Jusić,klavir; Hrvoje Rupčić, udaraljke i Miro Navračić, harmonika. Ulaznice se mogu kupiti u sustavima: Eventim, Ulaznice.hr i poslovnici Activatravel Istra.

copyright © 2018 DEPROMO EVENT
hosting & design: Orbis